
Restauracja Progres
-
80-257 Gdańsk, Juliusza Słowackiego 17
- Inne oddziały:
-
-
Progres Event & Conference
Gdańsk, Juliusza Słowackiego 17
-
Family & Business Gastro Rent
Gdańsk, Narwicka 10
-
Family & Business Catering
Gdańsk, Juliusza Słowackiego 17
-
Progres Event & Conference
- 58 710-38-76
-
k...@progres-event.pl pokaż
- www.progres-event.pl
- /progreswrzeszcz
- /progreswrzeszcz
- /progresevent
Progres Event & Conference to wyjątkowa przestrzeń w sercu dzielnicy Gdańsk Wrzeszcz, zlokalizowana na osiedlu Garnizon przy ulicy Słowackiego.
Nasz obiekt podzielony jest na dwie części: salę konferencyjno-bankietową oraz salę restauracyjną.

Co ludzie powiedzą

Hot Bear Fusion Hot-Dogs
-
80-834 Gdańsk, Świętego Ducha 12/14
- 503-075-007
-
h...@gmail.com pokaż
- www.facebook.com/hotbearfusion
- /hotbearfusion
My wiemy, co niedźwiadki lubią najbardziej... Przyjdź i przekonaj się sam!

Osowianka Pizzeria & Bistro
- 80-299 Gdańsk, Odyseusza 2
- 58 522-21-03, 572-373-737
-
k...@osowianka.pl pokaż
- www.osowianka.pl
- /osowiankaosowa
We wrześniu 2013 r. rewolucję kuchenną w naszym Bistro przeprowadził nowy właściciel.
Jeśli lubisz polską, tradycyjną kuchnię z nutką nowoczesności, doprawioną szczyptą inspiracji z kuchni całego świata, na pewno nie będziesz zawiedziony.
ZAPRASZAMY!

Jak się masz? Bistro
- 80-320 Gdańsk, Opata Jacka Rybińskiego 24
- 58 500-95-14, 721-592-124
-
b...@jaksiemasz.com.pl pokaż
- jaksiemasz.com.pl
- /Jaksiemasz.Bistro
Jak się masz? Bistro
Śniadanie, lunch, kawa, deser.

Pomelo bistro-BAR
- 80-826 Gdańsk, Ogarna 121/122
- 883-090-907
-
b...@pomelogdansk.pl pokaż
- https://pomelobistro.business.site
- /pomelobistrobar
- /pomelobistrobar
- /pomelobistrobar
-Śniadania
-Street Food
-Koktajle
-Piwo rzemieślnicze
-Pomelo Bingo

Smażalnia ryb - Fish & Chips
-
80-828 Gdańsk, Powroźnicza 19/20
- 600-346-012
- /fishchipsgdansk
W smażalni ryb Fish & Chips znajdziemy atmosferę kameralnego, nadmorskiego baru i zjemy świeżo usmażoną bałtycką rybę z frytkami i surówką. A wszystko to w sercu Gdańska, nad samą Motławą. Co jakiś czas w ofercie mamy specjalne pozycje.

Hola Tapas
-
80-831 Gdańsk, Piwna 50/51
Hola Tapas obiekty w tej lokalizacji (1) »
- 519-446-189
-
h...@gmail.com pokaż
- /holatapasgdansk
- /hola
Restauracja, tapas i cocktail bar z własnym browarem. Kuchnia hiszpańska, meksykańska, cocktail bar, muzyka latynoska i piwo wytwarzane na miejscu. A to wszystko przy klimatycznej ulicy Piwnej, w sąsiedztwie Kościoła Mariackiego

Suave Bistro
Suave Bistro to jedyne takie miejsce w Trójmieście, gdzie można skosztować prawdziwego street foodu!!
Bez Rezerwacji - wcześniej 24 dania
-
80-831 Gdańsk, Piwna 16
- 58 304-14-92
- bez-rezerwacji.pl
- /piwna16
Nowe miejsce na mapie Gastronomii Głównego Miasta.

Szama'n
-
80-452 Gdańsk, Jana Kilińskiego 4
znajduje się w Galeria Metropolia
- 518-625-745
-
s...@gmail.com pokaż
- /szamangdansk
Babette - pracownia zupy i chleba
Bosko Włosko
Nowe miejsce na gdańskiej Zaspie!
Z przyjemnością zapraszamy Was na pyszną pizzę!
Crepes - Naleśniki

Gyozilla
-
80-840 Gdańsk, pl. Dominikański 1/13
- 504-212-708, 790-572-672
-
g...@gmail.com pokaż
- gyozilla.pl
- /GyozillaNoodleBar
- /gyozilla
japoński street food w nowoczesnej odsłonie z wpływami kuchni europejskiej, przełamuje kanony jedzenia ulicznego jakie znamy z gdańska,

Meso Gyoza & Ramen

Minuta Osiem
-
80-264 Gdańsk, Klonowa 4C
- 792-222-259, 792-222-259
-
k...@minutaosiem.pl pokaż
- minutaosiem.pl
- /minutaosiemgdansk
- /minutaosiemgdansk
Z zamiłowania do zdrowego jedzenia w szybkiej formie!

Natka bistro
-
80-309 Gdańsk, al. Grunwaldzka 472A
znajduje się w Olivia Business Centre
- 533-379-970
-
b...@culinahoreca.pl pokaż
- /Natkabistro
Bistro w Olivii Business Centre z polską, tradycyjną kuchnią - będzie na pewno bezkompromisowo zdrowo i niedrogo. Obiecujemy!

Nie/mięsny
-
80-767 Gdańsk, Jaskółcza 24
- 699-989-156
-
n...@gmail.com pokaż
- niemiesny.pl
- /niemiesny
- /niemiesny
- /niemiesny
Lokal, który nas odnalazł od razu zaczarował swoją aurą i tym, jak mocno wpisał się w historię dzielnicy. Pozostawiliśmy stary szyld "MIĘSNY" i dopisaliśmy swoją własną narrację do tej zastanej.